fredag 27. november 2015

Andre steg på veien mot jul - teater med søskenbarn og bestemor

Det er 13 år siden første gang vi gikk på førjulsforestillingen til Haugesund Barne- og ungdomsteater. Første gang var familiens yngste under to år, men fulgte likevel storøyd med på nesten hele "Reisen til julestjernen".  Etter det har det blitt til at å gå på teater er en av førjulstidens høydepunkter.  For 4 år og 5 forestillinger siden ble en liten kusine med og vi koste oss masse, og flere har det blitt etterhvert som årene har gått.  Det er stor aldersforskjell mellom husets yngste og søskenbarna, men vi vet alle at den forskjellen blir mindre etterhvert som tida går og i mellomtiden koser store og små seg sammen.


Julemarkedet på utsiden er i ferd med å ta form, det er fremdeles nesten en uke før det skal åpnes. Det er fint at det er der, for gir førjulsstemning som setter en ekstra prikk over det hele.

Årets stykke var "Ronja Røverdatter" og det er antageligvis det beste vi har satt av Barne- og ungdomsteateret.  Det sier ikke lite, for de har vært kjempedyktige i alle år og vi har alltid blitt imponert over ungene og ungdommene som er med i disse forestillingene.  Men i år var det helt utrolig flott.  Det var alle enige om.

Neste år er det "Reisen til Julestjernen" igjen.  Vi gleder oss allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar